Friends


Edwin Schimscheimer

Componist – Arrangeur – Pianist – Singer / Songwriter
Website Edwin Schimscheimer


Julian Jagtenberg

Drummer – Gitarist
“Een GE-WEL-DIGE stem, hele chille samenwerking, ziet er super leuk uit en is mega muzikaal. Wat wil ik nog meer? Een hit, that would be all!”


Marieke Adegeest

Zangeres
“Samen zingen met Maaike en haar horen zingen is altijd een feestje. Haar muzikaliteit is groot en in de loop van de jaren enorm gegroeid. Ze blijft mij steeds verrassen. Ik hoop dat ze lekker blijft genieten van de muziek samen met haar muzikale vrienden.”
Website Marieke Adegeest


Nienke Adegeest

Zangeres


Peter Bosman

Componist – Arrangeur – Toetsenist – Songwriter
“Maaike is een exceptioneel talent met een prachtige stem waarmee ze een nummer altijd op unieke wijze eigen weet te maken, inclusief te gekke en spontane variaties en adlibs. In mijn studio zoek ik altijd de grenzen van de artiest op, maar bij Maaike verbaas ik me steeds weer over haar schijnbaar grenzeloze talent. Laat ik duidelijk zijn: Maaike is een ster.”
Website Peter Bosman


Ruben Hoekstra

Gitarist – Zanger
“Dag mensen, mijn naam is Ruben Meile Hoekstra en ik heb al vele malen met Maaike muziek mogen maken. Daarnaast zijn wij ook erg goede vrienden en zijn we al sinds de 2e samen bezig met muziek en elkaar… Mede dankzij onze leuke sociale klik, voelen wij elkaar – zeker met al die ervaring en ons beider muzikaliteit – erg goed aan wanneer we spelen. Maaike weet altijd precies waar ik heen wil als ik bijvoorbeeld van ritme of genre verander. De muzikaliteit van Maaike kent tot dusver geen grenzen.
Volgens mijn moeder komt Maaike er wel, in dat enge maar prachtige muzikale wereldje. Ik sluit me daar graag bij aan. Niet alleen omdat mijn moeder vrijwel altijd gelijk heeft, maar ook omdat ik me blijf verbazen over de zuiverheid van Maaike‘s stem en haar vermogen om sneller een tweede stem te vinden dan menig professioneel zangeresje. Dat Maaike met nota bene mijn grote vriend Julian het 538 Demoduel won, was voor mij dan eigenlijk ook geen verassing. Daarbij is de interesse die er momenteel voor Maaike is vanuit de muziekwereld (studio-opnames, radio-optredens, etc.) in mijn ogen een logisch vervolg op het winnen van de talentenjachten (met ene Ruben Hoekstra) op ’t Hooghe Landt.
Dat er twijfel bestaat over of er voor Maaike een gouden toekomst in het verschiet ligt, is voor mij uitgesloten. Ik wens Maaike een glansrijke muzikale carrière toe (met wellicht een beetje van Ruben)!”